Week van het Toeval is prijzencircus

16 mei 2016

De Week van het Toeval is de Week van het Winnen. Tijdens alle activiteiten reist een tombola mee, waarin bezoekers cadeautjes kunnen doneren. Vanavond maakt Vox al bekend wie de schrijfwedstrijd gewonnen heeft en dus naar CERN in Zwitserland gaat.

Reisje naar CERN winnen? Dat kon door mee te doen aan de schrijfwedstrijd van Vox en de Week van het Toeval, maar die inzendingstermijn is inmiddels verstreken. Een andere optie is zo veel mogelijk lootjes verzamelen deze week en zo alsnog in aanmerking komen voor een trip. Donderdag bij de Dies-rede wordt de winnaar bekend gemaakt.

De Week van het Toeval begint vandaag met een publieksavond in LUX. Dat is ook de eerste mogelijkheid om lootjes te verzamelen. ‘We hebben een tombola gemaakt met daarin allerlei verschillende cadeautjes’, vertelt Helene Seevinck van de Dienst Marketing en Communicatie. ‘Iedereen die wil, kan een cadeautje toevoegen. En bij elke activiteit in de Week van het Toeval kun je lootjes krijgen.’

A.F.Th.
Burgemeester Hubert Bruls doneerde al een prijs: een door hem én door de auteur gesigneerd exemplaar van De Ochtendgave, het laatste boek van A.F.Th. van der Heijden dat gaat over Nijmegen. Daarnaast zijn er dinercheques te vergeven. De winnaars gaan eten met de auteurs van het boek The Challenge of Chance. Deelnemende restaurants zijn De Meesterproef en De Nieuwe Winkel. In de tombola bevinden zich inmiddels zo’n zestig cadeautjes, waaronder ook een aantal exemplaren van dat boek over toeval, Radboud-hoodies en een tegoedbon voor een week gratis eten in de Refter. Aangezien er zeshonderd lootjes worden uitgedeeld, heb je dus al een kans van een op tien om een prijs te winnen.

De tombola reist mee met alle activiteiten. Seevinck vraagt mensen geen prijzen in te leveren die kunnen bederven. ‘Wil je bloemen geven, dan graag een tegoedbon.’ De nieuwe rector Han van Krieken trekt aan het eind van de week het winnende lot dat goed is voor een reis naar CERN. Wie eenzelfde trip wint via de schrijfwedstrijd van Vox en de Week van het Toeval, wordt vanavond al bekend gemaakt. Het beste verhaal staat morgen op voxweb.nl.

Lees hier de special van Vox over toeval of neem een magazine mee bij een van de activiteiten deze week.

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!