Foxlane wint bandcompetitie Kaf en Koren

10 mei 2017

In Merleyn werd gisteravond door drie bands gestreden om de eer van de beste studentenband van Nijmegen. Dit jaar namen Mooksha, Jackson's Cage en Foxlane het tegen elkaar op. De grote winnaar van de avond: Foxlane.

Foxlane, Mooksha en Jackson’s Cage waren door een vakjury uit negen andere bands gekozen om in de finale tegen elkaar te gaan strijden. Jackson’s Cage ging met de publieksprijs aan de haal en won daarmee een professionele photoshoot. De band Mooksha ging niet met lege handen naar huis: het krijgt binnenkort twee masterclasses in marketing, performance en songwriting.

Foxlane mag zich een jaar lang de beste studentenband van Nijmegen noemen. De Indie rockband wint hiermee een opnamedag in een professionele studio en zal live te zien zijn op het Valkhof Festival, tijdens de Vierdaagse. Foxlane schaart zich in het rijtje winnaars, waaronder Rectum Raiders (2013). Die band trad vorig jaar op op de Zwarte Cross. Foxlane live zien? Dat kan op 16 mei in Café Dollars. Hieronder een voorproefje van de band bij een eerder optreden in Merleyn.

Foto’s: Marjolein van Diejen

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!