Grote zorgen om vermiste psychologiestudent

18 jun 2024

Een 24-jarige Radboudstudent wordt al enkele dagen vermist. Hij is donderdag voor het laatst gezien. De politie maakt zich zorgen om zijn gezondheid.

In een bericht op hun website en social media laat de politie weten dat de student al enkele dagen vermist wordt. Hij zou donderdag 13 juni voor het laatst gezien zijn bij de Albert Heijn aan de Groenestraat in Nijmegen. Die dag droeg hij een grijze broek met een bordeauxrode trui met lichtgekleurde letters op de voorkant. Hij is ongeveer 1.84 en heeft donker haar.

Volgens De Gelderlander is er afgelopen weekend door de politie en het Veteranen Search Team (VTS) in een bosgebied bij het Brabantse Oisterwijk gezocht naar de student. De politie ving daar signalen op van zijn mobiele telefoon. Er zijn ernstige zorgen dat de student zichzelf wat aan zou doen, aldus een politiewoordvoerder tegen de krant.

Het gaat om een student psychologie aan de Radboud Universiteit. Vorig studiejaar was hij bestuurslid bij de Vegan Student Association Nijmegen (VSA). Ook stond hij dat jaar op de kieslijst van studentenpartij Green+. Leden van Green+ en de Universitaire Studentenraad (USR) geven aan zich grote zorgen te maken. Op Instagram deelden zij het politiebericht over de vermissing.

Update donderdag 20 juni: Het levenloze lichaam van de student is gisteravond aangetroffen in het Maas-Waalkanaal nabij Malden. Het politiebericht is inmiddels verwijderd. 

Leuk dat je Vox leest! Wil je op de hoogte blijven van al het universiteitsnieuws?

Bedankt voor het toevoegen van de vox-app!

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!