Lichaam van vermiste student Victor gevonden in Maas-Waalkanaal

20 jun 2024

Het lichaam dat afgelopen woensdag in het Maas-Waalkanaal nabij Malden werd gevonden, is dat van de 24-jarige Radboudstudent die sinds een week werd vermist.

Op woensdagavond (19 juni) maakte de politie bekend dat er een lichaam was aangetroffen in het Maas-Waalkanaal, ter hoogte van de Westerkanaaldijk bij Malden. Deze ochtend werd bekend dat het om de vermiste student Victor gaat, dat meldt De Gelderlander. Daarmee komt er een einde aan de zoektocht naar de man. De politie sluit een misdrijf uit, zo schrijft de krant.

De 24-jarige werd sinds vorige week donderdag (13 juni) vermist. Hij was die dag voor het laatst gezien bij de Albert Heijn aan de Groenestraat in Nijmegen. In het weekend werd er nog door de politie en het Veteranen Search Team (VST) in de bossen bij Oisterwijk gezocht naar de man, omdat de politie daar signalen van zijn telefoon had opgevangen.

Maandag (17 juni) verspreidde de politie een urgent vermissingbericht. Daarbij gaven ze aan zich zorgen te maken over de gezondheid van Victor. Ook medestudenten gaven aan zich grote zorgen te maken. Het politiebericht en nieuwsartikelen over de vermissing werden massaal door studenten gedeeld op social media. Ook de Radboud Universiteit deelde het vermissingsbericht.

Leuk dat je Vox leest! Wil je op de hoogte blijven van al het universiteitsnieuws?

Bedankt voor het toevoegen van de vox-app!

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!