Medewerkers en studenten opgelet: Vox zoekt nieuwe columnisten!

18 sep 2024

Ben jij student of medewerker van de Radboud Universiteit en wil je een inkijkje geven in het studentenleven of het werken op de universiteit? Misschien is de positie van columnist bij Vox dan wel iets voor jou.

Of je nu eerstejaarsstudent bent die net van het vwo komt, promovendus (uit het buitenland) of ervaren rot – wij zijn op zoek naar personen die een uniek en persoonlijk perspectief hebben op het reilen en zeilen op de Radboud Universiteit.

Vox is het onafhankelijk universiteitsblad van de Radboud Universiteit. We zien het als een van onze kerntaken om discussies op de universiteit te stimuleren. Onze columnisten spelen daar een belangrijke rol in.

Een column hoeft niet per se opiniërend te zijn. Hij kan ook inspireren, prikkelen of aan het denken zetten – of een combinatie daarvan. Als de column maar iets dóét met de lezer.

Wat we bieden: een podium voor jouw ideeën en meningen, feedback op je schrijven en een kans om duizenden studenten en medewerkers te bereiken. Per column krijg je een financiële vergoeding.

Iets voor jou? Stuur een proefcolumn in het Nederlands of Engels van maximaal 400 woorden naar hoofdredacteur Mathijs Noij ([email protected]). Wie weet sta jij dan binnenkort met jouw verhalen op voxweb.nl.

Leuk dat je Vox leest! Wil je op de hoogte blijven van al het universiteitsnieuws?

Bedankt voor het toevoegen van de vox-app!

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!