Nijmeegse Nieuwe (1): Sam

23 aug 2020

Sam Graafmans (18) komt uit Halsteren en begint dit jaar aan de studie Geschiedenis. Hij is blij dat hij vandaag medestudenten in het echt kan ontmoeten.

‘Ik wilde echt meedoen aan de introductie. Het leek me handig om praktische informatie te krijgen over mijn studie. En van anderen had ik gehoord dat het een leuke week is, waarin je de stad goed leert kennen.

Dit jaar is dat wat minder inderdaad, maar ik heb niet overwogen om alles online te doen. Tijdens de fysieke activiteiten vandaag kan ik toch wat medestudenten ontmoeten. Dat gaat in het echt toch wat beter. We hebben net een halfuurtje voor de intromarkt kennis met elkaar gemaakt.

Ja, ik wilde gewoon gaan studeren na mijn eindexamen, een tussenjaar leek me helemaal niets. Dat past niet zo bij me denk ik, waarschijnlijk ga ik dan toch vooral thuis op de bank hangen in plaats van werken.

Wat ik van de markt vind? Op zich wel nuttig. Ik heb me al ingeschreven bij de studievereniging, en heb ook gekeken bij twee disputen. Ik weet nog niet of ik lid word.

Ik ben meteen op kamers gegaan, op Vossenveld. Ik wou ook graag het huis uit, het leek me een goed moment om op mezelf te gaan wonen. Ik kom uit een dorp net boven Bergen op Zoom. Daar zijn nu veel coronabesmettingen, ja. Misschien is het inderdaad maar goed dat ik daar nu niet ben.’

1 reactie

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!