Meer ruimte voor Radboud Café bij intocht

15 jul 2015

Tijdens de intocht van de Vierdaagse is er weer een Radboud Café. De tent staat dit jaar voor het eerst in de middenberm op de St. Annastraat. 

Vorig jaar stond de tent van het Radboud Café nog op het fietspad achter het bestuursgebouw. Foto: Marjolein van Diejen.
Vorig jaar stond de tent van het Radboud Café nog op het fietspad achter het bestuursgebouw. Foto: Marjolein van Diejen.

Medewerkers, studenten en alumni van de Radboud Universiteit kunnen de Vierdaagse ook dit jaar vieren in het Radboud Café aan de St. Annastraat ter hoogte van het Bestuursgebouw. De universiteit is op vrijdag 24 juli aanwezig met een tent van zeven meter breed, een bar, een terras en een spandoek met de tekst ‘Radboud Universiteit verwelkomt de lopers’.

Gladiolen
Studenten delen gratis flesjes energiedrank uit. En natuurlijk gladiolen. ‘Bij zo’n uniek Nijmeegs evenement mag je als universiteit niet ontbreken’, zegt communicatieadviseur Sandra Verwaal die zelf ook ter plekke zal zijn. ‘Veel van onze medewerkers, studenten en alumni lopen de Vierdaagse mee. We zijn er om hen een warm welkom te geven. Het is leuk om ze binnen uit te nodigen als ze langskomen. Dan kunnen ze nog even zitten en een hapje en een drankje nuttigen voordat ze bij de finish komen.’

Studenten delen tijdens de intocht namens de universiteit energiedrankjes uit aan lopers.
Studenten delen tijdens de intocht namens de universiteit energiedrankjes uit aan lopers. Foto: Marjolein van Diejen.

De tent staat dit jaar voor het eerst in de middenberm, ter hoogte van het bestuursgebouw. ‘Daar hebben we nog meer ruimte om lopers en bezoekers te ontvangen. Dus iedereen die het leuk vindt ons café te bezoeken: je bent van harte welkom!’’

In 2007 was de universiteit voor het eerst langs de route aanwezig met een Radboud Café. / Martine Zuidweg

 

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!