Radboud viert verjaardag met Kraantje Pappie

11 apr 2018

Wederom sluit een rapper van Nederlandse bodem Radboud Rocks. Na Ronnie Flex vorig jaar, is Kraantje Pappie dit jaar de hoofdact van het verjaardagsfestival van de universiteit.

Sinds Alex van der Zouwen, beter bekend als Kraantje Pappie, in 2012 doorbrak met zijn album Crane, is hij een bekende naam in de Nederlandse top-40. Op dit moment is de Groninger vooral op de radio te horen met zijn recente hits Ja! (met Bizzey) en Lil Craney (hieronder de clip). De niet-hiphopliefhebber kan hem daarnaast kennen als presentator en deelnemer van Expeditie Robinson.

Voordat ‘Kraantje’ het podium betreedt, treden Rondé, Kuenta I Tambu en The Brahms op. De Grote Studenten Battle, die vorig jaar zijn debuut maakte, keert terug. Onder leiding van de Loco Loco Discoshow gaan tien studententeams met elkaar in gevecht: wie het beste opdrachten uitvoert, wint. Vorig jaar was dat de christelijke studentenvereniging VGSN-TQ – die geëerd werden met een stoeptegel voor het Cultuurcafé.

Radboud Rocks is op 24 mei vanaf 16.00 uur. Het festival is onderdeel van de 95e dies. ’s Middags is het Radboud Open Air, met een lezing van Arjen Lubach. Het volledige programma, met alle lustrumactiviteiten dit jaar, is hier te bekijken.

1 reactie

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!