Rechtenfaculteit wint Radboud Sports

25 jun 2016

IN BEELD De Faculteit der Rechtsgeleerdheid mag zich na de winst bij Radboud Sports een jaar lang de meest sportieve faculteit van de universiteit noemen. Gisteren namen acht faculteiten en afdelingen het tegen elkaar op tijdens de jaarlijkse sportdag op en rond het sportcentrum. Nieuw waren de onderdelen survival en gamen.

Het wil maar niet écht gaan leven, die jaarlijkse sportdag op de Radboud Universiteit. De sporters waren enthousiast en fanatiek, maar ook dit jaar stond er vrijwel geen publiek langs de lijn – terwijl het weer dit jaar bepaald geen spelbreker was. Naast het sportieve programma was er ook een recreatief gedeelte, waarin hout gehakt, gedanst en gemediteerd werd.

Fotograaf Marjolein van Diejen maakt de hele dag foto’s op Radboud Sports. Het resultaat vind je op onze Facebookpagina. 

2 reacties

  1. johan van de woestijne schreef op 27 juni 2016 om 09:09

    Een wel heel mager verslag van Radboud Sports. In plaats van ‘het wil maar niet écht gaan leven’, zou ik wel willen weten hoeveel er wel meededen . En hoe verhoudt zich dat tot vorig jaar. Wie werden er trouwens tweede en derde (niet ongebruikelijk om dat bij sportwedstrijden te noemen). En welke faculteit werd er onttroond? Hoe deden de nieuwe onderdelen het? Trok gamen inderdaad meer studenten? Lukt het om meer studenten bij Radboud Sports te betrekken? Misschien heeft Vox wel een rol om Radboud Sports meer te doen leven, in plaats van wat gemakzuchtig te constateren dat het er vrijwel geen publiek langs de lijn staat.

  2. Pieter van Groenestijn schreef op 3 juli 2017 om 15:37

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!