Alleen passepartouts bij Stukafest

10 jan 2014

Stukafest verkoopt dit jaar geen losse kaartjes meer. Wie het optredens-tussen-hoogslaper-en-koelkast-festival wil bezoeken, moet dus een passepartout kopen. De verkoop begint dinsdag.

Stukafest vorig jaar. Foto: Roger Janssen
Stukafest vorig jaar. Foto: Roger Jansen

De kracht van Stukafest zit ‘m in de afwisseling. Verschillende acts zien op één avond.  Daarom kunnen we beter alleen nog passepartouts verkopen, dachten ze dit jaar bij Stukafest. ‘Zodat je vanzelf met verschillende culturele uitingen in aanraking komt’, zegt Peter Moedt namens de organisatie. Een los kaartje voor een enkel optreden zit er dus niet meer in.

Voor wie Stukafest niet kent: het programma bestaat uit drie rondes verdeeld over twintig studentenkamers. Elke artiest (danser, zanger, cabaretier, dj of anderszins entertainer) treedt een half uur op. Dan is er een halfuur waarin de bezoekers zich veelal per fiets verplaatsen naar het volgende studentenhuis. Koop je een passepartout, dan geef je drie acts op die je graag wilt zien. Wie het eerst komt, die het eerst maalt.

‘We hopen dit jaar wat meer mensen naar het eindfeest in Doornroosje te trekken’, aldus Moedt. ‘Omdat wij eigenlijk vinden dat dit de plek is waar iedereen moet napraten over de optredens.’ Om een vollere zaal bij Roosje te bereiken, is de prijs van het eindfeest extreem laag gehouden. Om precies te zijn: één euro vijftig. Er zijn passepartoutkaarten met (15 euro) en zonder (13,50 euro) eindfeest te koop.

Dinsdag begint de voorverkoop. In de Studentenkerk is die avond de kick off met onder meer muzikant Eva Almagor. Het feestje begint om 19.30 uur. Eerder deze week maakte Stukafest zijn line-up bekend. Grootste naam is dit jaar singer-songwriter Marike Jager. / Annemarie Haverkamp

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!