Uit volle borst: het nieuwe Radboudlied

16 mrt 2018

De universiteit heeft sinds donderdagavond een eigen Radboudlied. Van de vijf finalisten vond de jury universiteitswoordvoerder Martijn Gerritsen en zijn compagnon Marko van den Boom met het nummer Dare to Doubt de beste. Het publiek in de zaal koos anders. De toehoorders hadden de voorkeur voor het lied van Dianne van Houdt en Jelle Roosen, dat uiteindelijk als derde eindigde. Nummer twee was Irenes Houkes-Jansen, die als enige solo op het podium stond.

Martijn Gerritsen was maar wat blij met zijn overwinning: ‘Het is echt te gek om ergens te beginnen en dan hier uit te komen.’

5 reacties

  1. Jacky schreef op 16 maart 2018 om 18:23

  2. Take Marifat schreef op 18 maart 2018 om 19:19

    Is dit bedoeld als een serieus academisch bericht of als een studentikoze grap?
    Wat opvalt, is dat er uitsluitend witte mensen te zien zijn, voornamelijk mannen en er wordt in het Amerikaans gezongen. Nog vals ook.
    Waarom?

  3. Maaike schreef op 19 maart 2018 om 10:05

    Wel opvallend dat Gerritsen heeft gewonnen. Was het ooit een mogelijkheid dat hij niet zou winnen? Wij van wc-eend..

  4. J.P. schreef op 19 maart 2018 om 15:20

    Allemaal doorgestoken kaart natuurlijk. En bovendien zonde van al de moeite en kosten die ermee gemoeid waren. Het is tenenkrommend om te zien dat dit soort ‘wedstrijdjes’ worden gehouden terwijl er tegelijkertijd steeds minder geld wordt besteed aan goed onderwijs. Blijkbaar moet er toch nog altijd geld vrij worden gemaakt voor zelffelicitatierondjes, hoe onverdient die ook wel niet zijn.

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!