Vox on Tour: Redactie verhuist naar faculteiten

30 apr 2015

Het blijft onwennig, 30 april zonder koekhappen. Vox bouwt vandaag haar eigen feestje en wel op de FNWI. Het is de laatste dag van twee weken lang Vox on Tour, ofwel mobiel werken vanuit de verschillende faculteiten.

Vox on Tour. Illustratie: Roel Venderbosch
Vox on Tour. Illustratie: Roel Venderbosch

Twee weken lang pakten de verslaggevers van Vox ’s ochtends hun boeltje om zich te vestigen in een van de zeven faculteiten van de Radboud Universiteit. De koffie smaakte nergens hetzelfde, de gesprekken waren overal anders. Vandaag beëindigen we onze ronde in de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica.

Vandaag zitten de Vox-verslaggevers klaar in de hal van het Huygensgebouw om te horen wat er leeft op de faculteit en artikelen te schrijven over het wel en wee op de bètafaculteit. Wil je een idee onder de aandacht brengen? Heb je een mening over Vox? Kom dan langs!

Doel van Vox on Tour is het versterken van de verbinding tussen het universiteitsblad en de faculteiten. Verslaggevers willen graag zien en horen wat er speelt in de verschillende gebouwen op de campus. Wat er gebeurt met de tientallen foto’s die we maakten van studenten de afgelopen dagen, zie je in de Vox die eind mei verschijnt.

Tips of suggesties? Mail: [email protected]

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!