weektip

Weektip: Hiphop Friday

03 jun 2014

Geen flauw idee wat je moet gaan doen deze week? Vrees niet. Onze uitgaanstipgevers slepen je de week door. Deze week de tips van Simon Mamahit.

Foto: Joël Lielo Kiel 369 (Creative Commons, Flickr)
Foto: Joël Lielo Kiel 369 (Creative Commons, Flickr)

Wij, als studenten van de prestigieuze Radboud Universiteit willen onze studiegenoten van het mbo weleens onderwaarderen. Het is niets persoonlijks het is een gewoon een kwestie van hiërarchie, baas boven baas om het maar even zo te zeggen. Maar let op! Jij daar in je ivoren toren met je Mr. Polska t-shirt en je Lil’ Kleine mp3’tjes in je oren. De net zo prestigieuze Herman Brood Academie (HBA) komt aanstaande vrijdag naar Nijmegen en neemt haar fijnste studenten mee om een simpele reden, bomrushen. Wat? Bomrushen de nobele kunst van een podium claimen en het publiek meetrekken. Het aanstormend talent van de HBA bestaat uit Daan Rijkers, JaneDo, Scorpay Mendez, Jay-Way en J-Do. Gun de mbo-student het publiek wat ze verdienen en een kans zich te bewijzen.

Locatie: Waalhalla. Aanvang: 22.00 uur. Kosten: 3 euro.

0 reacties

  1. Geert Driessen schreef op 27 augustus 2014 om 08:34

    Weer een besparing?
    RU-medewerkers ontvangen geen salarisstrook meer thuis. De rekenmeesters van de RU hebben becijferd dat dat een fikse besparing oplevert – voor hun afdeling. Nu moeten al die duizenden duurbetaalde krachten zelf onder werktijd maar de betreffende website opzoeken, inloggen, printen, uitloggen en kijken of het nog klopt. Die werktijd is gratis, toch? Dat moet ik alleen nog de baas van mijn afdeling proberen uit te leggen.

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!