Wetenschapsjournalist gezocht! Vox heeft een vacature

20 jun 2023

Ben jij de journalist die de redactie van universiteitsblad Vox weer compleet maakt? Wij zijn op zoek naar een nieuwsgierige, creatieve en kritische redacteur die wetenschappelijk onderzoek op een aantrekkelijke manier weet te presenteren voor een breed publiek.

Als wetenschapsredacteur van het onafhankelijke universiteitsblad Vox duik je elke dag onder in de wondere wereld van de wetenschap. Je gaat op zoek naar de nieuwste inzichten, spreekt bevlogen onderzoekers en docenten en bent in staat ingewikkelde onderwerpen op een toegankelijke manier te presenteren in je artikelen.

Uiteraard barst je van de ideeën en ben je op de hoogte van landelijke ontwikkelingen binnen het hoger onderwijs. Je hebt een kritische houding tegenover de universiteit: als er dingen niet goed gaan, weet je de vinger op de zere plek te leggen. Je maakt deel uit van het vaste redactieteam van Vox, dat bestaat uit zes bevlogen journalisten. Binnen de redactie heb je een grote mate van vrijheid, tegelijkertijd houd je van samenwerken om tot het best mogelijke verhaal te komen.

Samenvattend: heb jij enkele jaren ervaring als journalist, ben je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen wetenschap en hoger onderwijs en heb je een fijn gevoel voor nieuws? Lijkt het je daarnaast ook nog eens leuk om in een klein, hecht team te werken, midden op de Nijmeegse universiteitscampus? Dan zijn we op zoek naar jou.

Solliciteren kan tot uiterlijk 16 juli via de site van de Radboud Universiteit.

Leuk dat je Vox leest! Wil je op de hoogte blijven van al het universiteitsnieuws?

Bedankt voor het toevoegen van de vox-app!

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!