Wetenschapsjournalisten opgelet! Vox heeft een vacature

31 jan 2022

Ben jij een wetenschapsjournalist die niet kan wachten om zich in de Nijmeegse academische wereld te storten? Dan hebben we goed nieuws voor je: wij zijn op zoek naar een nieuwe wetenschapsredacteur.

Als wetenschapsredacteur van Vox duik je elk dag onder in de wondere wereld van de wetenschap. Je gaat op zoek naar de nieuwste inzichten, spreekt bevlogen onderzoekers en bent in staat de meest ingewikkelde onderwerpen op een toegankelijke manier te presenteren. Uiteraard barst je van de ideeën en ben je op de hoogte van landelijke ontwikkelingen op wetenschapsgebied.

De wetenschapsredacteur maakt deel uit van het vaste redactieteam van Vox, dat bestaat uit vijf enthousiaste, kritische journalisten. Daarnaast werken we met verschillende freelance en studentmedewerkers. Binnen de redactie heb je een grote mate van vrijheid, tegelijkertijd houd je van samenwerken om tot het best mogelijke verhaal te komen.

We zijn op zoek naar iemand die al enkele jaren werkt als wetenschapsjournalist. Je hebt een fijn gevoel voor nieuws en schiet niet in de stress als er termen vallen als significantieniveau en regressieanalyse.

Enthousiast geworden? Hier vind je de volledige vacature en informatie over hoe je kunt solliciteren.

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!