weektip

Muziek bij Toon

09 mei 2016

Wij hebben als studenten niet veel te klagen: we hebben weinig contacturen, veel zelfstudie (lees: veel vrije tijd) en onze zorgen betreffen welke kroegen we deze week opzoeken. Desalniettemin is het altijd weer fijn als de woensdagavond in beeld is: je bent weer over de helft van de week en het weekend is in zicht. Ik zeg: reden voor een feestje.

Voor aanstaande woensdagavond zou ik je de tip willen geven Toon te bezoeken. Dit yuppenrestaurant is twee jaar geleden geopend aan de Mariënburg en staat sindsdien bekend om lekker eten, gezellig borrelen en livemuziek. Nodig aanstaande woensdagavond wat vrienden uit en bestel de nacho’s, bruschetta en de pizzadippers vooraf. Als hoofdgerecht ga je voor de pizza prosciutto, de miniburgers en salade caprese. De bedoeling is dat je het de gerechten deelt; gezellig!

Toon biedt normaal gesproken alleen livemuziek in het weekend. Deze week heb je geluk; op woensdag viert vrouwendispuut Skarabee haar jaarlijkse feest in het restaurant. Dit betekent dat wanneer je verzadigt – en een beetje teut – zit na te genieten van het lekkere eten, Toon volstroomt met vrolijke mensen en het restaurant verandert in een feestparadijs. Schuif je tafel aan de kant, geniet van een gratis fust om middernacht en dance the night away. En het mooie is: die kater de volgende ochtend voelt veel minder erg als je bedenkt dat over twee dagen het weekend alweer voor je klaar staat. / Carlijn van der Plas

Toon is gevestigd op de Mariënburg 68. Het feest ‘Masquerade Madness’ van Vrouwendispuut Skarabee begint om 23:30 en de entree bedraagt 3 euro.

2 reacties

  1. Esther schreef op 9 mei 2016 om 17:29

    Toon is een mooie uitgaansgelegenheid waar je ook een lekker hapje kan eten..
    Leuk initiatief. Ik ben erbij woensdag!

  2. Pien schreef op 9 mei 2016 om 19:18

    Toon is n supermooie locatie waar je gezellig kunt borrelen, heerlijk kunt eten en in het weekend lekker kunt swingen. Ook al je geen student (meer) bent! T allerleukste aan Toon vind ik dat iedereen zich welkom voelt; er zijn mensen van alle leeftijden in allerlei soorten en maten.

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!