weektip

Rollen en eten

17 mei 2016

Wil jij ook rollend (en etend) jouw weekend in? Kom dan naar Rrrollend Nijmegen en eet er een paar kilootjes lichaamsgewicht bij.

Het festivalseizoen was natuurlijk al geopend na Koningsdag, bevrijdingsfestival en het Nijmeegse BierFeest van afgelopen weekend. Maar ook dit fijne foodfestival is een bezoekje waard. Van vrijdag tot en met zondag staan de foodtrucks klaar om je van heerlijke versnaperingen te voorzien.

Rrrollend Nijmegen is een gezellig en knus festival en het eten is top! De sfeer op dit foodfestival is altijd goed. Want zeg nou zelf, wie wordt er nou niet vrolijk van lekker eten, drinken en muziek?! Het gaat natuurlijk vooral om het eten. En dat is op dit festival een stuk beter dan het traditionele festival-voedsel. Zo haal je goede burgers bij de burgerbus, geniet je intussen van een cocktail van de cocktailbar en kun je voor je toetje terecht bij de churrosbus. Naast de foodtrucks zullen er ook optredens worden verzorgd door Nijmeegse talenten.

Heb je na dit weekend de smaak van het Rrrollend festival te pakken? De trucks reizen het hele land af, dus je kunt ze gewoon achterna. Eet smakelijk!

Rrrollend Nijmegen is er op 20 mei (16.00u-23.00u), 21 mei (12.00u-23.00) en 22 mei (12.00u-21.00u) op Plein 1944. Meer informatie, ook voor andere steden vind je op: www.rrrollend.nl

 

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!