weektip

Bierfestival

28 jun 2016

Geen idee wat je deze week moet gaan doen? Geen nood, de weektippers slepen je de week door. Deze week raadt Felix Wagner je aan om speciaal bier te gaan drinken op het MOUT Bierfestival.

Bier drinken is hip, dus moet er ook een bierfestival komen. Het Julianapark in Nijmegen wordt komend weekeinde omgetoverd tot een festivallocatie. Het MOUT Bierfestival strijkt namelijk van 1 tot en met 3 juli neer in de Waalstad.

Verschillende regionale, nationale en internationale brouwers zullen vertegenwoordigd zijn. Alle deelnemers zijn op de website te vinden. Iedere dag zijn er 25 verschillende brouwerijen aanwezig waar je bier kunt proeven.

Het bier smaakt waarschijnlijk nog beter door de ruim vijftien binnen en buitenlandse bands die komen optreden. Tijdens het festival zullen er in het park ook verschillende foodtrucks staan, daarnaast is er zelfs een programma voor de kinderen.

Ook kan er een kijkje worden genomen in de keuken van de verschillende brouwers. Daarnaast worden er lezingen gegeven door internationale brouwers, zijn er demonstraties en ook is er de mogelijkheid verschillende workshops te volgen.

De entree is gratis, muntjes kosten een euro per stuk en wanneer je bier wilt drinken dien je een proefglas à 3 euro aan te schaffen. Tickets zijn ook vooraf te bestellen. Voor tickets en meer info klik je hier

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!