weektip

Weerwolven

29 aug 2017

Geen idee wat je de komende week moet gaan doen? Onze weektippers weten raad! Deze week een tip van Linda van der Pol. Nog éen keer hangen in het park voor je studie weer begint.

Nijmegen in rustiger wateren. Stilte voor de storm misschien, deze week tussen intro en opening van het academisch jaar in. Het gras in het Kronenburgerpark, platgetrapt door hordes studenten die kennismakingsspelletjes speelden, herstelt langzaamaan weer. Tijd voor jou, uitgeputte thrillseeker, om erop neer te strijken voor een massale pot De Weerwolven van Wakkerdam.

Je kent het vast, dat rollenspel waarbij je, zittend in een kring met je ogen dicht, afreist naar het mythische dorp Wakkerdam. Daar trekt iedere burger zijn dekbed ’s avonds tot ver over zijn hoofd, niet wetend of-ie ’s morgens nog wakker wordt: het plaatsje wordt geteisterd door een troep weerwolven.

Zo is de nacht het terrein van wolven, van jagers en beulen en obscure personages als martelaren en pacifisten, die over het hoofd van de slapende burger de strijd met elkaar aanbinden.

Neem al je vrienden mee – want hoe meer volk, hoe meer rollen – en duik samen vanuit je luie kleermakerszit een huiveringwekkende en vooral bloederige wereld in. En vraag niet naar de weg, want iedereen is de weg kwijt.

Ultimate Werewolf, Kronenburgerpark. Zaterdag 2 september om 13.00. Entree is 2,50, inclusief drinken. Meer weten? Klik hier voor meer informatie. Deelname vanaf 18 jaar.

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!